Hledat

Menu


Nejnovější fotka

fotogalerie

Fotogalerie



AKTUÁLNĚ:

Policie TV



Soběslav - Střet cyklisty a kamionu

26. září 2018 - zdroj tisková zpráva Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Soběslav - Vážná dopravní nehoda, střet cyklisty a kamionu

Krátce před půl jedenáctou hodinou dopolední včerejšího dne (úterý 25. září 2018) došlo na jihozápadním okraji města Soběslavi, konkrétně na křižovatce ulice Bechyňské (silnice II. třídy číslo 135) a ulice K Čerazi, k vážné dopravní nehodě. Na místě zasahovaly všechny složky IZS.

Dle prvotního šetření se zde cyklista (76), přijíždějící po vedlejší komunikaci ve směru od obce Čeraz, střetl s nákladním automobilem tovární značky Volvo, který projížděl po hlavní komunikaci ve směru od obce Vesce na Soběslav. Následkem střetu cyklista utrpěl vážná poranění a po ošetření na místě byl letecky transportován na traumacentrum do českobudějovické nemocnice.

Soběslav - Střet cyklisty a kamionu

Přesný průběh a další okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření táborských dopravních policistů. Zkouška na alkohol u řidiče nákladního vozu proběhla s negativním výsledkem. U cyklisty bylo vyšetření vyžádáno prostřednictvím nemocnice.

K objektivnímu posouzení všech dalších skutečností nehody žádáme svědky této události a rovněž tak každého, kdo by mohl k předcházející jízdě cyklisty (76) na starším typu kola, stejně jako řidiče nákladního vozidla tovární značky Volvo červené barvy s bílou plachtou s nápisy na návěsu, poskytnou další poznatky, aby své informace předal táborským dopravním policistům na jejich služebně v budově územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře či telefonních linkách 974 238 250 nebo 974 238 111. Děkujeme.

Zároveň tímto upozorňujeme cyklisty, aby s nastávajícím podzimním obdobím věnovali své viditelnosti na silnicích a technickému stavu svého kola odpovídající pozornost a při jízdě dbali o svou bezpečnost.

Soběslav - Střet cyklisty a kamionu

Soběslav - Střet cyklisty a kamionu, foto Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje.


 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | Facebook | mapa stránek | diskuzní fórum