Hledat

Menu


Nejnovější fotka

fotogalerie

Fotogalerie



AKTUÁLNĚ:

Policie TV



Sezimovo Ústí - Požár auta

17. září 2018 - zdroj tisková zpráva Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Sezimovo Ústí: Hledáme svědky události - požár auta

Sezimovoústečtí policisté ve spolupráci s táborskými kriminalisty a vyšetřovateli HZS prověřují okolnosti požáru osobního vozidla tovární značky Ford Escort. To bylo odstavené na travnaté ploše v ulici Pod Pracovem, a to v prostoru za lávkou pro pěší přes řeku Lužnici vedle fotbalového hřiště tělovýchovné jednoty Sokol Sezimovo Ústí. K události mělo dojít v době krátce po půl šesté hodině ranní neděle dne 16. září 2018. Požár zcela zničil nejen výše uvedené vozidlo, ale poškodil i vedle zaparkovaný automobil tovární značky Ford Mondeo.

Požár auta, foto Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Jednou z prověřovaných verzí události je i úmyslné zapálení. Žádáme tímto každého, kdo se v dané době na uvedeném místě nacházel, stejně jako každého, kdo by mohl k objasnění této události přispět jakýmkoliv důvodným poznatkem, aby tyto informace předal sezimovoústeckým policistům na jejich služebně v budově územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře či telefonní lince 974 238 740. Děkujeme.

Sezimovo Ústí - Požár auta

Sezimovo Ústí - Požár auta, foto Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje.


 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | Facebook | mapa stránek | diskuzní fórum