Hledat

Menu


Nejnovější fotka

fotogalerie

Fotogalerie



AKTUÁLNĚ:

Policie TV



Táborsko - Postřelení myslivce

4. října 2018 - zdroj tisková zpráva Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Tábor - Oldřichov - Postřelení myslivce - obvinění

19. září 2018 bylo informováno o postřelení myslivce v katastru obce Oldřichov na Mladovožicku. Na základě následného rozsáhlého šetření, výslechů zúčastněných osob, na místě zajištěných stop, zadaných odborných expertiz a zajištění dalšího důkazního materiálu kriminalisté ze spáchání skutku obvinili jednoho ze zúčastněných myslivců.

Tímto bylo proti němu zahájeno trestní stíhání, a to pro naplnění skutkové podstaty přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Trestní zákoník za uvedené jednání stanoví trest odnětí svobody na dobu šesti měsíců až čtyř let nebo peněžitý trest. O vině a konkrétním trestu bude rozhodovat soud.

19. září 2018 - zdroj tisková zpráva Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Tábor - Postřelení myslivce - těžké ublížení na zdraví z nedbalosti

Krátce po půl čtvrté hodině odpolední včerejšího dne došlo při odlovu zvěře při sečení zemědělských plodin na poli v katastru obce Oldřichov na Mladovožicku k postřelení jednoho ze zúčastněných myslivců. Ten utrpěl blíže neurčená těžká poranění a po ošetření na místě byl letecky transportován do FN Motol v Praze. Na místo události byli vysláni policisté místně příslušného mladovožického obvodního oddělení a následně i výjezdová skupina táborských kriminalistů a policejní balistik.

Ilustrační foto Pixabay

Skutek je šetřen jako podezření ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. V případě prokázání viny hrozí pachateli, mimo jiného, až trest odnětí svobody na dobu šesti měsíců až čtyř let.

Průběh, příčina, míra zavinění a další skutečnosti uvedené události jsou předmětem probíhajícího šetření táborských kriminalistů.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | Facebook | mapa stránek | diskuzní fórum