Hledat

Menu


Nejnovější fotka

fotogalerie

Fotogalerie



AKTUÁLNĚ:

Policie TV



Táborsko - Incident při volbách

8. října 2018 - zdroj tisková zpráva Jihočeského kraje

Incidenty na třech místech v regionu vyšetřují policisté z Táborska a Jindřichohradecka. 

Jihočeští policisté během pátečního dne šetřili tři případy, týkající se voleb.

Nejprve v pátek dopoledne přijali mladovožičtí strážci zákona oznámení jednoho občana v obci Běleč, kterému dosud neznámý pachatel v noci ze čtvrtku na pátek popsal vrata oplocení domu, kde znázornil symbol šibenice a nápis UDH, červenou barvou. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů Poškození cizí věci a Nebezpečné vyhrožování.

V té souvislosti žádáme případné svědky události, aby nás kontaktovali na obvodním oddělení Mladá Vožice, Plaňkova 305, telefon 974 238 720, případně na lince tísňového volání 158.

Ilustrační foto Mapy Google

Jindřichohradecko: Kolem poledne se na obvodní oddělení Suchdol nad Lužnicí ozval místní muž, že dosud neznámý pachatel, v obci Staňkov, napsal bílou barvou několik hanlivých nápisů na komunikaci. Případ je v řešení pro podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

I zde žádají policisté o vaše svědectví, které nám předejte na uvedeném útvaru v Suchdole nad Lužnicí, 9. května 697, telefon 974 233 750, případně na lince tísňového volání 158.

Poslední případ byl oznámen po 21:00 hod. z obce Lužnice (nedaleko Třeboně), kde přišli do volební místnosti dva starší muži, kteří se nejprve verbální a při odchodu z objektu i fyzicky napadli. Přítomní svědci přivolali policisty z Třeboně, kteří po zjištění všech okolností ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Výtržnictví.

V sobotu 6. října 2018, proběhlo v Jihočeském kraji vše bez problémů.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | Facebook | mapa stránek | diskuzní fórum