Hledat

Menu


Nejnovější fotka

fotogalerie

Fotogalerie



AKTUÁLNĚ:

Policie TV



Tábor - Vloupání do provozoven

25. září 2018 - zdroj tisková zpráva Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Tábor - Krádež vloupáním do provozoven, způsobená škoda činí bezmála 120 000 korun.

Od sedmé hodiny ranní včerejšího rána šetří táborští policisté ve spolupráci s kriminalisty případ krádeže vloupáním do dvou provozoven v komplexu tzv. „Zlaté Svíčky“ v ulici Kpt. Jaroše na Pražském sídlišti v Táboře. Jednalo se o provozovnu kadeřnictví a sousední prodejnu džínových oděvů. Ke skutku mělo dojít v době mezi půl pátou hodinou odpolední neděle dne 23. září a sedmou hodinou ranní pondělí dne 24. září 2018.

Ilustrační foto Pixabay

Po násilném vstupu do kadeřnictví zloděj či zloději odcizili 2 kusy holicích strojků značek Vahl a Babylise, jedny thermo nůžky značky Solinger a provozní finanční hotovost. V prodejně džínových oděvů pak odcizili na 130 kusů výrobků značky Rollys jeans, a to 55 kusů pánských džínových kalhot, 30 kusů dámských džínových kalhot, 34 kusů džínových sukní a 6 kusů pánských a 5 kusů dámských džínových bund. Včetně poškození zařízení prodejen způsobili zloději majitelům provozoven souhrnnou hmotnou škodu ve výši bezmála 120 000 korun.

Žádáme tímto každého, kdo si mohl ve výše uvedené době všimnout v souvislosti k touto krádeží jakéhokoliv podezřelého dění, a to jak výskytu podezřelých osob na místě činu, zřejmě s v okolí odstaveným vozidlem, stejně jako zaznamenat podezřelou nabídku prodeje uvedených džínových oděvů či kadeřnické výbavy, aby tyto informace předal táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici či telefonní lince 974 238 700. Děkujeme.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | Facebook | mapa stránek | diskuzní fórum