Hledat

Menu


Nejnovější fotka

fotogalerie

Fotogalerie



AKTUÁLNĚ:

Policie TV



Tábor - Podnapilé osoby na vozovce v Mostecké

1. října 2018 - zdroj tisková zpráva Městská policie Tábor

Alkoholový dýchánek na Maredově vrchu

V sobotu 29. září 2018 v 17:00 hodin reagovala hlídka městské police na oznámení občana, který upozornil na tři podnapilé osoby povalující se na vozovce v Mostecké ulici v blízkosti železničního přejezdu.

Strážníci na cestě ke zdravotnické škole zjistili tři zjevně podnapilé osoby, jednalo se o dva mladíky a dívku. Jeden z hochů ležel na zemi a byl v takovém stavu opilosti, že nebyl schopen verbálně komunikovat, natož se postavit na nohy. Ukázalo se, že patnáctiletý chlapec pravděpodobně vypil lahev vodky. Vzhledem k tomu, že díky tomu mohl být v ohrožení života, byla na místo přivolána Zdravotnická záchranná služba, která jej převezla na vyšetření do nemocnice.

Ilustrační foto Mapy Google

U dvou přihlížejících, teprve čtrnáctiletých společníků provedla hlídka dechové zkoušky. Hladina alkoholu u dívky dosáhla 1,14 ‰, u mladíka 0,5 ‰. Šetřením na místě se ukázalo, že partička si do Tábora přijela udělat dýchánek z hlavního města. Alkohol si údajně zakoupili v jedné menší prodejně v Táboře. Vzhledem k tomu, že jednáním prodejce mohly být naplněny znaky trestného činu, byla na místo přivolána hlídka Obvodního oddělení PČR Tábor a věc si převzala. Strážníci o jednání dětí telefonicky vyrozuměli jejich rodiče.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | Facebook | mapa stránek | diskuzní fórum