Hledat

Menu


Nejnovější fotka

fotogalerie

Fotogalerie



AKTUÁLNĚ:

Policie TV



Soběslav - Policie hledá svědky nehody

18. října 2018 - zdroj tisková zpráva Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Soběslav - Kolize osobního vozidla a autobusu

Policie žádá média a potažmo širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při objasnění všech skutečností dopravní události, ke které došlo krátce po půl třetí hodině odpolední pondělí dne 15. října 2018 v ulici Nová na jižním okraji města Soběslavi, a to na výjezdu z města ve směru na Veselí nad Lužnicí, v prostoru mezi benzinovou čerpací stanicí a objektem STK. Dle prvotních informací zde došlo ke střetu osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia, zelené barvy, s polepy realitní společnosti a autobusu tovární značky IRISBUS, bílé barvy, společnosti Comett Plus. Obě vozidla jela ve směru na Veselí nad Lužnicí. Oba řidiči vyvázli z kolize bez zranění. V této chvíli nemá policie potvrzeno, zda nedošlo ke zranění některého z minimálně 32 cestujících v autobusu. Všichni cestující odjeli z místa události náhradním spojem. Hmotná škoda na vozidlech byla odhadnuta na souhrnnou částku 170 000 korun. Přítomnost alkoholu v organizmu byla u obou řidičů vyloučena odbornou dechovou zkouškou.

Ilustrační foto Mapy Google

K objektivnímu posouzení všech skutečností uvedené dopravní nehody žádáme každého, kdo se na místě nacházel, a to zejména cestující z autobusu, dále pak na místě pohybující se chodce či projíždějící řidiče jiných vozidel, stejně jako každého, kdo by mohl podat další informace k jízdě autobusu, přijíždějícího k místu události z centra Soběslavi ulicí Na Pršíně, tak k jízdě řidiče Škody Octavie, přijíždějícího po ulici Nová, respektive po průtahu městem silnice č. 603, aby své poznatky předal policii na telefonním čísle 974 238 482, dále rovněž na služebně soběslavských policistů v Palackého ulici a jejich telefonní lince 974 238 740, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | Facebook | mapa stránek | diskuzní fórum