Hledat

Menu


Nejnovější fotka

fotogalerie

Fotogalerie



AKTUÁLNĚ:

Policie TV



Jihočeští policisté pomohli v Mnichově

18. října 2018 - zdroj tisková zpráva Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Jihočeští policisté "zasahovali" v Mnichově

Souhra vnímavé ženy, českých a německých policistů, zachránila život čtyřiadvacetileté ženě z Mnichova.

Operační důstojník jihočeské policie přijal o víkendu, konkrétně pět minut po páteční půlnoci, telefonické oznámení od obyvatelky Strakonic. Ta zjistila na facebookovém profilu jedné ženy, že se pravděpodobně rozhoduje spáchat sebevraždu.

Ilustrační foto Pixabay

Psala totiž o vyčerpanosti životem, velkém zklamání a konci svého života. Od ženy stačila ještě zjistit, před jejím odmlčením, že bydlí v Mnichově. Ohrožená žena naposledy napsala: …teď už je mi dobře…!“. Policisté věděli, že jde o minuty. Jihočeši tedy kontaktovali společné policejní centrum ve Schwandorfu. Policisté z tohoto centra oslovili kolegy z Bavorské policie a také speciální policejní oddělení pro sociální sítě. Pátrání se rozjelo! Oznamovatelka mezitím doplnila fotografie ohrožené ženy z jejího profilu. To byl pravděpodobně rozhodující moment tohoto nočního boje o život dosud neznámé mladé ženy. Bavorští policisté tyto informace spojili se svými poznatky a vyrazili se zdravotníky do konkrétní ulice a domu v Mnichově. Vše klaplo, žena byla nalezena, zdravotníci jí ošetřili a převezli na kliniku. V současné době je již mimo ohrožení života. Dost dobrá práce všech!

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | Facebook | mapa stránek | diskuzní fórum